Lyckan i grunden


Glad. Vilken tur jag har.

Lite ängslig har jag varit nu under några dagar men det ser ut att ordna upp sig. Jag hoppas bara att det går vägen nu. Idag har jag agerat "lokalvårdare" igen och den omtalade partyveckan ser ut att kunna utvecklas till någonting riktigt roligt. Det är dock ett tag kvar till dess. Nu däremot ska det lagas tacos och skäras grönsaker och sådant kul sedan snöras skorna på och vi beger oss ut i terrängen kring Luvjsön. Måste kila!


Söta gubbar


Gubbar
. Om det gick skulle jag leva på sådana.  

Vad bra allting har varit idag. Nu vankas det bio med Emma och Tilda så vi syndar och trotsar solen för några timmar. Jag vet inte alls vilken film vi beslutade att se men vi har att välja mellan The Proposal och Transformers. Vilken det blir spelar mindre roll. Vi får dividera om det senare för nu måste jag bege mig till duschen. Hej!


Tisnaren

Det är hög tid att jag tar tag i det där med skidorna.
Jag

Johan

Daniel

Vi åker ut med båten idag och lägger oss på någon klippa. Det är alldeles för fint för att välja någonting annat en sådan här dag.  Bilderna jag hittade är från förra sommaren. Vi hade några väldigt bra dagar minns jag. Nu måste jag kila iväg och införskaffa lite tidningar och några liter jordgubbar. Vi ses!


Dagens samtalsämne



Det stora samtalsämnet i bloggsfären och på jobbet idag. King of pop tror jag man brukar säga.  Det känns konstigt. Förutom sin musik har vi ju honom att tacka för att det faktiskt finns musikvideor. Jag har en förkärlek till sådana efter allt mitt VH1-tittande (från den tiden då vi hade piratkort här hemma). Han toppade alltid pop- och videolistorna.


Ledighet

Jag uppskattar helgerna något enormt nuförtiden. Under midsommarhelgen (som för övrigt var en väldigt bra sådan..) var jag i extas över all ledighet och jag känner mig lika exalterad inför all ledig tid som väntar efter morgondagen. Jag hoppas verkligen att alla ni som inte jobbar i veckorna tar till vara på dagar och nätter , och det på riktigt. Jag försöker göra det bästa av min efter-jobbet-tid och i veckan har det inte varit särskilt svårt tackvare solen, värmen och sällskapet. Idag är jag ensam dock. Tänker klippa lite i någonting vitt, hälla fläckborttagningsmedel över någonting blått och äta någonting rött. Lite ryska bisysslor. Det blir en väldigt fin kväll tror jag.  


Tack!

Plötsligt händer det. Jag fick ett mejl för några dagar sedan med ett stort "GRATTIS!" till rubrik. Jag hoppade och skrattade och betedde mig tokigt efter att ha öppnat och läst det. Sådan har jag varit sedan dess, lite extra lycklig. 
Igår fick jag ännu ett lycko-mejl:

Tjenare. 
Vi får väl börja med att grattulera till vinsten i Nöjesguidens Hultsfredstävling.  Du har vunnit 2 st 4-dagarsbiljetter till Hultsfred 09 inklusive fri tältcamping för hela festivalveckan. Biljetterna ligger i den bifogade filen.
Vi ses om några veckor. 
Mvh. Håkan

Hur bra känns inte det här?

Johan,Daniel och Sofie
Pontus studentskiva. Det var säkert någon där som hette Håkan. Jag stack mig för övrigt på Johan och Daniels skjortkragar.


En liten hälsning

Jag fick se en rar kommentar här:

Kommentarer

Postat av: johanna & Linnea

Heej babees! har sitter vi i spanien och kollar laget pa internet...hoppas ni har det bra, for det har vi! hotellet ar helt okej och vi bor med en tjej som ar 92a. Alla ar typ yngre an oss och blir helt forskrackta nar dom for veta att vi ar 91or..haha! Vi har inte sett sa mkt snygga killar men daremot har vi sett en snygg fransman hhah sa vi ovar pa vora franska kunskaper istallet. inatt sop nogra 93or och dom kommer att bli hemskickade HAHA vi har skadegladje jaa.

Hoppas allt gor bra pa jobbet jenny, snart kommer vi ocksa!
Detta meddelande ar till alla vara vanner genom jennysblogg haha

Bye Johanna & Linnea

En liten utflykt med lilla MOT. Tilda hade fått sitt körkort precis. Vi var glada. (De spansktalande har vi bakom kameran och till höger)  


Målar om

Nu har jag rensat och raderat här. Det var inte meningen att alla gamla inlägg och bilder skulle försvinna. Det känns lite trist men nu kommer jag säkerligen att skriva här lite oftare. Vill dock ta vara på dagen så uppdateringen får vänta lite. Vänta till kvällen eller till imorgon eftermiddag. Jag ska fylla den här bloggen. Snart. Hej på en liten stund.

 
En svensk, populär utomhuslek. Här försökte vi spela brännboll hos Sanna.